bråkponnyn

Åkte ut direkt efter skolan och fixade för Bobby, Ida var sedan snäll och fotade oss lite när jag tog ut och skulle beta honom lite, tack för det! Måste säga att Bobby är ett helvete nu alltså! Har noll respekt, och går på en. Mat är allt som gäller. 

Så fort han blivit frisk ska vi gå ut på lydnadspromenader. Här är det hård lydnad som gäller! Är riktigt trött på honoms beteende. Det jobbiga är att han lyssnar inte när man säger till honom, inte ens om man liksom smäller till honom. Han bryr sig inte ett dugg!  Så jag ska vara riktigt tydlig om vad som är okej och inte okej. 

Men ska vara riktigt noga med det i fortsättningen nu, ska ha ordentlig pli på honom nu.
 
hur jobbig du än är så älskar jag dig ändå, mongoponnyn :love:

Palla denna dag 😓


Monday.......

 
Kände ungefär så, usch vad jag hatar måndagar, Hemkunskap (som dock är roligt ibland), Idrott, Geografi och till sist slöjd, fuck life :) 
Hade bara lust att gå & lägga mig igen när jag gick upp och insåg att det är måndag.. Men hoppas att denna veckan går fort, för på fredag blir det troligen Kapten Röd på Liseberg :D 
 
Annars då, jo, allt rullar på som vanligt....... Belinda ska idag skrittas och travas ut någonstans eller hoppas lite i paddocken, får se! :)
 
 

off to bed

Har tagit en snabb dusch och går och lägger mig nu. Har snackat med lite folk ikväll och ska nu ta mig en tidig kväll ikväll. Det är så himla mycket i mitt huvud som går runt, tankar som snurrar och ojojoj. Så passar på att somna innan mitt huvud exploderar...
GRATTIS LINNEA, PÅ DIN 16 ÅRS DAG! ÄLSKAR DIG :love:

SÅ JÄVLA BRA

Fyfan, är helt neeeerkärad i denna låten som min fiiiina vän Fanny visade mig, så grymt bra!! 
 
 

Bad uppdatering i know

Igår cykla jag till stallet vid 9 och red Belinda lite i paddocken, hon var väldigt stark och ville inte lyssna så mycket, men ja kämpa på och till SLUT gav hon med sig och började jobba i form, galopperade på A & C volterna och när det var den "öppna delen" av volten var det trav och den "stängda delen" galopp. Funkade helt ok, kunde gått bättre men jaja! Cykla hem hurtig som jag är och duschade håret snabbt & bytte om, fixade lite tidsinställda som ni antagligen såååg. 
Mamma körde mig till stationen å där mötte jag upp My så tog vi bussen till tjööööörn! Väl där träffa vi först Axel, efter en STUND kom Anton (<3) och Hugo, snacka lite med dom & så, sen åkte jag & My in till stenungsund igen och sen åkte vi tillbaka till Tjörn, väl på tjörn kollade vi på film med boysen, Gustav kom också, jätte mysigt! :love: 
 
Haha sen skulle alla dra hem till sig men Anton & Gustav cyklade fel så dom kom tillbaka och stannade ett tag till, ha ha......... 
Tog 12:10 bussen hem med My och sen kom mamma och hämtade mig på stationen & vi åkte direkt till stallet, Jag, Suzette och Jessie red Dahlrundan som vi kallar den, mycket galopp och en sjukt LÅNG sträcka, j'vlar vad ponnyn är pigg!!
 
GAMMAL BILD.
 
 
 
Nu sitter jag & pratar med Anna på skype och skriver på fb & sms med Issa & Anton, ska väl fortsätta med det och sedan äta hamburgare med min mamma och pappa, Jessie är hos Daniel ;-) 
 
byeeee! 
 
 
 

sötpållen

gjordeHar även varit i stallet en sväng idag. Gjorde alla stallsysslor samtidigt som jag snackade med Felicia i telefonen, mys! Hälsade även och gosade med Bobby som nu står i sjukhage, fotade lite med. Han va så himla social att jah aldrig ville lämna honom :(


gosis

grymma dagar!

Gjorde ett inlägg igår om att uppdateringen skulle bli lite låg då jag skulle iväg men det kom inte upp...

Iallafall, direkt efter jag hade kommit hem från Blondi så var det att byta om och sen fixa sig för att möta upp Tintin,  Johanna, Erik och Rasmus och sen åka vidare till Felicia. Vi hade skitmysigt, kollade på film, käkade hamburgare och hade det jätte mysigt. Men vad som händer hos Felicia stannar hos Felicia. Var en riktigt go dag iaf!
haha en väldigt charmig och bra bild på mig och Rasmus

memories are forever

Att skiljas från denna ponnyn kommer vara det värsta i mitt liv, vill inte ens tänka tanken... :-(



Lyckligare nu

Hm, en riktigt bra låt just nu, är DENNA. Stämmer in, ändå inte, på ett knepigt sett. I alla fall, bra är den! 
 
 

IDOMIN

Efter hoppspecialen så vart det lite kaos hur alla skulle komma hem så v stod där och velade ett tag innan Lotta körde hem mig och Blondi lite spontat. Väl där käkade vi lite och jag lekte med Idomin :)
Flummade lite till innan vi däckade. Vaknade sen vid åtta och somnade om vi nio och vaknade sen vid halv 12.
så jävla ful haha

Stallet

Ska cykla till stallet nu och rida Belinda lite i paddocken, hoppas det går bättre än igår.. Yesyes, sen hem & duscha å så och sedan kör nog mamma eller Jessie mig till stationen och där möter jag upp goa My & vi drar till Tjörn. Ska fixa lite tidsinställda under dagen/kvällen då jag inte har lust att sitta å mobilblogga hela tiden ;) 
 
Hörs sen mah tönts!!
 
finaste halsbandet, som jag alltid har på mig. no matter what :love:

Hoppspecial 7/9

Barka var fortrarande inte bra så hade Mynta idag igen. Hon var stark idag men dock ite lika stark som sist. Vi hoppade fram på en åtta på diagonalerna i varandras luckor. Hon var jätte stark och försökte gena och hänge sig hela tiden men det gick ändå hyffsat.

Hoppade sen två hinder på medelinjen med fyra galoppsprång emellan, Ett kryss med vattenmatta och sen en bred oxer på ca 80. Hon tyckte det var lite knepigt på oxern så för att inte förstöra hennes självförtroende la vi ner ena sidan på bakbommen. Hoppade lite bågar också.

Mynta var på hugget idag och låg på väldigt mycket i handen. Dock så märkte man hon att hon blev trött mot slutet då hon liksom "dog" lite. Men det hindrar inte henne från att springa på!
Så går det när hästen stannar och sen hoppar och samtidigt får med sig hela hindret, mynta i ett nötskal...

Misslyckad....

Känner så nu... Belinda beter sig.. Knepigt. Bloggar mer när jag är hemma. Cyklar så d tar tar ett tag. Fattar NADA om vad jag GÖR FEL. Rider som alltid annat, men näe, det funkar inte.. Andas å torkar tårarna samtidigt som jag försöker hålla ponnyn i styr, INGET, verkligen inget FUNKAR :-(


Mina jb sufffffs

I brist på annat att blogga om tänker jag visa er mina Justin Bieber stuuuffs ;)
Eller ja, planscherna och bilderna på honom, har även ett linne och en tröja, har bild på linnet men icke på tröjan och om jag inte minns fel är den i tvätten så blir lite svårt att fota den! 
 





looove <3<3

mot KRS!

Nu ska jag snart bege mig ut till busshållplatsen och vänta in Anna som ska hämta upp mig. Får sjuts av dom till stallet nämnligen. Det är ju hoppspecial och hoppas att Barka är bra ai benet, annars blir det nog Mynta. Men jag och Anna ska också fota några av ridskolehästarna åt US.

Ska ta något att käka nu så byeee.
mmmmmmmm :love:

BÄSTA

Ansiktet gjort d igen, fan VA BRA denna äääääär!!!


svenska/ea

Sitter nu och har EA. Har kollat igenom en text på svenska och sen har jag ingenting att göra. Känns som en lite onödig lektion. Men håller på att planera förfullt för US. Det är så himla mycket att göra där i nu asså. Varenda helg är uppbokad med aktiviteter, tävlingar och barnkalas som vi ska hjälpa till att hålla. Sen är det förberedelser för varje  grej också. Känner att denna hösten inte ha någon stoppknapp, med tanke på att konfan, skolan, kompisarna och hästarna gäller också! Sen ska man kunna sova emellan åt. Dock gillar jag det, när det är fullt upp hela tiden.
goe lacross!

Outfit!!


min daaaaghhhh tieeeehp

haha palla med mig själv........ Gick som sagt till skolan idag, fortfarande med huvudvärk å mådde lite dåligt men kände att jag missat för mycket, och ja, det hade jag... ;)
Kämpa mig igenom skoldagen som den äkta kämparen jag är!! haha kvällshumoor.... nej men ja, åkte hem och fick även reda på att MIN SYSTER FICK SITT KÖRKORT IDAG!!!!! :D :D 
hon klarade alltså uppkörningen så GLAD för hennes skull!! :love: 
 
Jessie körde till stallet ( ;) ) och jag tog in Belinda så carina kunde fästa en sko och sedan red jag en sväng i spöregn, så mysigt, ELLER?! Usch, trodde jag hade jackan i stallet också men tydligen inte så blev skit blöt istället, fuuuuun, or nooot........ Belinda var pigg som tusan och när vi red förbi en kohage började alla kor rusa mot oss på typ ett led som värsta soldaterna, hahahahah och sparka & "bocka" gjorde dom också, haha. 
 
Nu under kvällen har jag (som vanligt) skypat med Anna och Axel, hahah gooa människor d ja! @ the moment är jag as trött och måste SOVA......... NU! Godnatt!!
 
hah gayyyyy känner att jag bara laddar upp 1000 år gamla bilder men jaja ! 

bättringväg!

Goda nyheter, Bobby är på bättringsvägen! Idag behandlade hon hovleden igen men inte kotleden. Gjorde också böjprov på höger fram och det var inte bra men bättre. Så nu ska han bara vila och behöver inte äta metacam och om 3 veckor är det återbsök igen för att se om vi kan börja sätta igång honom! :D

Har sen kollat på lite träningar och städat lilla stallet.
söten lite halvt nerdrogad :love:

återbesök

Idag är det återbesök för Bobby som gäller, Kameran är laddad men det är bara jag och Karin som åker så får se om det finns tid till att knäppa några bilder. Ska slänga i mig lite mat innan Karin kommer så ska vi till tre hästar en sväng och sen vidare till veterinären. Håller tummarna åter en gång för killen!

Let's läsa!!


Kallt som saaaatan

Inte F'N är det vinter nu eller?! Tydligen i Ucklum eller så har jag varit inne för mycket för shiiiiet vad kallt det är :-( bussen kommer nu så bloggar mera later on!!


Torsdag

Godmorgon, sovit jätte gott inatt, ville verkligen inte gå upp ha ha! Men idag ska jag dra mig till skolan, fryser och har huvudvärk men känner att jag missaar alldeles för mycket om jag är sjuk idag också, så ja, tar med mig några ipren & försöker iaf. 
 
Annars då, jo, en vanlig torsdag, slutar 10 över 2 och IDAG ska jag även rida Belinda, hon har vilat mycket nu för jag varit sjuk men nu jäklar ;)
Igår kollade jag som sagt på film och skypade med Axel samtidigt, haha såg paranolmal activity 1an & 2an och såg även När lammen tystnar (som inte var läskig @ all.... dat besvikelse). Yes yes... Intressant och allt det där, kommer lite uppdatering när jag är i skolan, typ det enda stället där appen fungerar och publicerar inlägg inom en halvtimme, haha! 
 
miss dat time..... :/

sova och akward

Känns som att sova är min drog nu förtiden, gör ju knappt något annat... Somnade förut och sov i typ 2-3 timmar. Var riktigt skönt faktiskt då huvudvärken var borta när jag vaknade. Har käkat lite nu med så känner mig piggare också. 

Som ni kanske förstod  rubriken har jag börjat kolla på Akward, är redan på avsnutt 6 yeeah. Ett rolig serie men slår dock inte Gossip Girl, ska fortsätta se nu så byeee.
saknar Kreta
 

let's go...


this sucks

Åkte hem från skolan vid 9 då allt bara snurrade och jag var jätte yr! Såg nästan ingenting och det liksom flamade i ögonen. Mådde illa och hade världens dunder huvudvärk. Det började redan när jag kom till skolan men genomledde SO:n med att försöka skriva på datorn så gått fdet gick, avbröt efter 6 ord då jag inte såg vad jag skrev....

Har tagit alvedon och imodium så nu känner jag inget i magen men huvudet dunkar ännu. Sätt på en film har jag hunnit med också, kunde inte låta bli att se The lucky one för tredje gången :love:
en film som är otroligt värd att se!

Lite saker ni inte visste om mig......

1. Jag älskar IFK Göteborg <3<3
 
2. Jonathan Clay - Heart on fire & Rock mafia - The big bang & Linnea Henriksson - lyckligare nu.... kan det bli bättre???
 
3. Jag trivs jätte bra på stenungskolan och 8an är (än sålänge..) jätte bra! Min klass är bättre än nånsin & ja, allt är kanon! 
 
4. Det är få jag berättar allt för My, Anna, & Axel är dom som vet mest, även Issa vet mycket men nu när hon flyttat blir det svårt att hålla kontakten :/
 
5. När jag var liten var jag jätte tjock, allvarligt, normala mammor körde runt sina barn i barnvagnar medans min mamma hade koppel å sprang efter mig som rulla fram, hahahha!! 
 
6. Jag tror jag är kär..... Fast ändå inte..... svårt :/
 
7. Jag är beroende av datorn och telefonen, haha på kvällen när jag har stängt ner datorn så upp med iphonen å in på fb & instagram för det mesta, hahaha..... 
 
8. I vintras levde jag i min MÖSSA, en likadan mössa som alla brudar gled runt med ;) svart med pälsboll typ, haha SÅ 2011 mah friend ;)
 
hahah ja, tror inte ni visste något av detta, förutom dom som känner mig väl som läser, ha ha!!
 
 

like yesterday

japp, sjuk idag igen som jag nämnt innan, lika tråkigt och trist och allt vad det är, detta suger. Har under dagen pluggat lite SO & tyska, samt satt upp lite bilder på Justin Bieber on my waaall och pratat med Axel, idag igen haha.. Go grabb alltså, sjukt mycket lättare att umgås med killar & prata med killar än tjejer tycker jag, förutom några enstaka tjejer som är mina bästavänner, less drama! 
 
Nu ska jag sova, höööörs 
 
passande bild, hahaha

kvällen är min

spenderar kvällen på detta viset, näsan i biologiboken och GG på datorn, är inne på nästsista avsnttet NÅGONSIN. Kommer gå ner i en djup depression asså... Får börja se Akward sen då. Men till detta har jag en gooooo Ben&Jerry i handen - perfekt avslut på en bra eftermiddag med konfan, en heldel personer jag känner där, kulkul!

Vet att ni älskar mitt mysiga rum med gosedjur och HSM-tavlor (som suttit där i typ 5 år och tänker aldrig ta ner dom, det har blivit en sak liksom...)
Kvällen slutar förjävla bra asså!



konfirmation

Nu ska jag alldeles strax gå ner till vårat första konfamöte eller vad man ska säga. Går i kyrkan som ligger typ 300 meter här ifrån, chill jao! Har även fått tillbaka min gamla HTC nu och den är lika kass som de andra två jag haft innan. 

Ska försöka få bukt på den och installera lite program och fortsätta hata den.
Goaste Elin som ska gå i samma grupp som mig!

SO

Sitter just nu och har SO och snorar som inihelvete. Känner mig jätte fräsch och såånt... Hade idrott första lektion men var inte med utan gick på en promenad med några andra i klassen, och köpte glass. Är iaf så duktig nu att jag har gjort klart två uppgifter om katolska kyrkan.
Men nu slutar vi om 4 minuter och då är det luuuunch!
smakprov från igår. (facebook kvalité!!)

Fiiiilm

Snacka om att jag är sjukt när jag frivilligt söker upp romantik filmer att kolla på, what's wrong with me?! Antagligen för att jag inte vågar se skräck själv.... ;) iaf så har jag laddat upp med lite filmer att kolla på i min ensamhet å kanske smsa med lite folk, hörs seden!


siiiick..

Ingen skola idag heller, palla vara sjuk :thumbdown:
 
Vaknade med världens huvudvärk och har frysit hela natten, förutom 5 minuter var tredje timme typ då det blivit helt sjukt VARMT, blääää!! Fuck liiife ;( 
Vet inte riktigt om jag ska till stallet idag, tror jag ska pallra mig dit om jag inte mår sämre i eftermiddag då mamma kommer hem :
Ska försöka somna om nu men tänkte bara skriva lite snabbt & ifall uppdateringen blir sämst är det väl för att jag sover ;) 
 



Now you know, i've been crazy for you all this time

Sjuk. Vad mer kan jag säga? Att det suger? Naaah, det vet nog redan alla, men åtminstonde vad jag gjort idag kan jag skriva :-)

Vaknade runt halv 4 av att det var så jvla varmt så det gick knappt å andas, sen blev det iskallt å jag vaknade runt kvart över 6 och orkade knappt stå upp, mamma sjukanmälde å så, skypade lite med Anna innan hon åkte till stallet och då somna jag om, haha. Resten av dagen har jag tillbringat i mitt rum, har ätit lite, skypat med Axel länge och faktiskt städat, typ rev ner mina gardiner för jag blev så trött på dom, hahahah är man sjuk så är man! Mådde hyfsat under eftermiddagen men valde att inte åka med till stallet utan syster min fick ge Belinda mat och jag sov, heeeehe.... Vet inte om det blir skola imorn heller, är yr, fryser å ont i huvvet, pallaa..... 

 
Jaja, intressant inlägg huh? haha, nu ska jag sova & vi hörs imorn!
 
Ja, kände att denna bilden passade mycket bra in här.

vilse skogen

pallrade med Lisa till stallet för att fota henne och Daffie då jag mådde mycket bättre! Men daffie hade dragit av sig en sko så vi gick ut på en liten skogspromenad, eller liten och lite. Vi var ute i nästan 2 timmar! Vi gick fel väg på hemvägen och hamnade i ett jävla träsk med vatten upp till knäna! 

Med lera ända uppe i öronen och Lisa utan sko så blev det några fina bilder som jag väntar på att Lisa ska skicka över!

sjukling häär

Trodde jag skulle få sovmorgon idag men vaknade kvart över 9 och inledde morgonen med att skypa med malin som också är hemma och är sjuk. Tog sedan bussen 20 i 10 till stallet, fixade stallet, drog ut på tiden och fotade lite i hagen men bilderna blev inte bra. Alla hästar är så himla sociala och ska komma fram och nosa istället....

älskade vän, på torsdag är det dags för åternbesök!

Heart on fire

 
 
Denna låten spelas ääärligt dygnet runt å även I cry...... men sätt på låten å läs, det är endast tankar som ploppar upp som jag skriver, hm......
 
Ärligt så mår jag verkligen hur bra som helst, vet verkligen vilka vänner man kan lita på & vilka som alltid stannar, vad som än händer. Jag har dock väldigt lätt att lita på folk, som jag egentligen inte borde litat på men det är så annorlunda nu, vet var jag har alla, och har lämnat dom som jag vet inte går å litar på, dom som aldrig riktigt är ens vän, och dom som står framför mig när något händer, dom har jag lyft FRAM. Skickat ett mess, med bara några ord, men ändå så speciellt, så just dom vet att dom betyder SÅ mycket för mig, å att jag alltid vill att dom stannar. 
 
Alla tjejer, gud va mycket drama det är @ the moment, eller ja, under sommaren känns det som att alla hittat sina riktiga vänner, men även glömt bort dom som verkligen är äkta, fast inte lika bra som dom andra, kan man säga så?? Drama är nog bland det värsta som finns, hon sa så, han gjorde så, han sa så & yada yada, nej, så 2011. Att skapa drama för en LITEN sak är så b, visst man ska stå upp för rätt och fel men många tjejer överreagerar och gör saken STOR när den inte ens var nödvändig att ta upp. 
 
 
Just Anna är en av dom som alltid står upp för mig, aldrig lämnar mig när det blir jobbigt för att slippa "draman". Jag försöker hålla mig utanför alla bråk och sånt, vissa mindre och vissa större men som många av er vet så går det inte att bara blåsa bort allt folk säger, men vissa behöver ta tag i sin självkänsla och verkligen rycka upp sig, för man behöver inte hänga upp sig på vad Britta gör å inte gör, om det inte påverkar DITT liv & DINA känslor, annars, let it be. 
 
 
My är också en av dom få som jag har NÄRA, eftersom vi går i samma skola, samma klass å allt så hänger vi alltid ihop, gör allt tillsammans & pratar om allt. My står alltid upp för rätt & fel och hon kan även erkänna när hon gör fel ibland, precis som alla andra. Finns inte mycket som vi inte gjort tillsammans, haha älskar den bruden hårt alltså. Hoppas verkligen att hon vet att hon är GULDVÄRD. 
 
Ganska rörigt inlägg men jaja, är sjuk förresten, igår var jätte mysigt..... tog 18:10 bussen hem från A och i Stenungsund hämtade mamma mig och vi åkte å käka på donken, haha söndagar är riktigt bra alltså! 
iallafall denna.......<3
 

humphrey you bastard

Det är så sjukt jävla spännande i GossipGirl nu alltså, massa saker som kommer fram som legat och skavt länge! Är inne på säsong 5, avsnitt 16 och det känns som att jag ska avlida varje sekund av varje avsnitt.
jag dör hejdå

inte så bra

Mår inte alls bra idag. Stannar hemma från skolan imon, kommer aldrig klara en skoldag med min förkyldning som blivit värre nu. Var ute i stallet och fixade för Bobby förut. Höll på att dö av ansträning, tänk att det kan vara så jobbigt att mocka när man är sjuk, haha...
Fotade han lite i hagen med, bilderna blev jätte dåliga men n får dom ändåå.



sisters

Malin är bäst. Anna är bäst. Vi är bäst :love:




 
 

Stalleeeet

Sitter nu i stallet och försöker torka Belinda och hoppas att appen funkar............ Ska skritta ut på Belinda en kortis å kanske trava lite, får se :-) efter stallet ska jag hem, äta, duscha å byta om typ för 12:35 går bussen till tjöööörn, ska vara där tills bussen går hem, 16:10, myyyyys! Yepp yepp, nu ska jag sätta fart, vi höööörs!


provlopp

När vi var på rdläger åkte vi till Åby och kollade på provlopp där blandannat Lutfina, hästen Sarah rider var med! Var första gången jag fotade trav coh det var intressant! :)



havin a good time

Gårdagen spenderades med Johanna och Felicia, pratade massa, käkade massa godis och hade det jätte trevligt! Mycket skratt och även lite tårar... Såg en jätte bra film, The lucky one och badade även jacuzzi, var jätte mysigt verkligen! Vaknade dock förkyld som sjutton idag.

Idag var det US-möte och vi fick planerat in massor och sen har jag och Blondi legat och degat vid Gossip Girl. Nu sitter jag här hos Malin och ska snart gå ut och fota lite.

två bilden på Jessica och Freja från i sommras :love:

young, wild and freeee

Shit va kul jag hade igår alltså, jag å My tog tjörnexpress till häggvall å där träffade vi Linnea, sedan hämtade my's pappa oss och vi åkte å åt, sen tog vi en promenad tillbaka till häggvall å träffade Axel & Gustav, även Emma kom å prata lite, gosis <3
Mötte Anton & Hugo å var med dom, hahahha skrattat mycket och haft så roligt, allvarligt. Bästa kvällen på länge!
Nu ska jag iväg till Rocke, hästen mamma rider å sedan drar jag vidare till stallet å vid 4 kommer bästa Anna :-D
 
Yeah yeah, grym dag igår som sagt, love it. 
vi hörs!
 



RSS 2.0