HAHAHAHHAHAHAHA

 
 

Justin Bieber

 Gaaash, känner att det börjar bli lite mycket om honom nu men ärligt, åh vad jag älskar honom! Måste verkligen få gå på hans konsert, ska samla ihop pengar själv om det är så, finns la säkert några barn som behöver passas och några hundar som behöver rastas, eller vad tror ni??
Kolla bara på dom här viedona och lyssna på låtarna, shit, i'm fuckin' in love!
 
 
 
å såklar Believe, som han har skrivit till oss Belieber................
 
 
 
 
Justin Bieber ♥

RÖÖÖÖÖÖSTAAAAA PÅ JUSTIN!!!!!

http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
 

they saw me rolli'n

 

KNOCK KNOCK!

WHOS THERE?

DAISY

DAISY WHO?

DAISY ME ROLLIN THEY HATIN!


äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag! Hoppas skolan går fort och inte är seeg. Idag ska även jag och goingarna Johanna och Felicia ha lite filmkväll hos filleeee, det är jacuzzi, film och massa godis som gäller! Kommer bli hur mysigt som helst :love:
haha mongosarna
 
 

People, meet my idol

Yepp, jag är en Belieber, utan å innan! Justin är världens bästa och allt sånt där, jag älskar honom sååå.........








in less then a second.... <3
 

Hejdå Ikea-påse!

Fick hem min stövel och hjälm väska som jag beställde hem från hööks för ett tag sedan. Nu slipper jag min blåa ikea-påse och kör på lite mera stil, hehe ;)

Förutom det plockade vi svamp i skogen i skolan, gick la sådääär. Petade in en pinne i ett geting bo och vips så va 4 stycken kompisae stuckna, jag i ett nötskal alltså... Vilse gick vi också - det kan man inte vara utan. Men lite svamp hittade vi allt!

Åkte ut till stallet direkt efter, pussade på killen som stod inne och fixade stallet. Stötte på en fin orm på gödselstacken också, trevligt värre!  Köpte sen en liten almenacka och nu jävlar ska jag få ordning på livet och ha bättre koll!


Bilder på Xet

Här kommer lite bilder på Xet under tiden vi hade honom! (tids.)
 


även nåra filmer.......
 
 

Asså....... Nej :-/

Detta blir sista å enda inlägget idag, är så ledsen. Fick reda på att Macksie, våran första häst avlivades i slutet av Juli.... Först Xet, sen Macksie, Ledsen alltså :-/
 


 
 
Joe Macksie 1986 - 2012
jag älskar dig, jag saknar dig
tårarna rinner, fan....... :(

årets skolfoto

Skolfotot för åttans gång, vet inte om jag är nöjd eller inte men tror faktiskt det, för en gångsskull!

flyttar över mitt liv

Nu börjar mitt minne på datorn ta slut så flyttar över alla bilder till den stora externa hårdisken. Har en annan, liten exdern hårddisk också men tror den håller på att krascha, eller USB-ingångarna funkar inte riktigt som dom ska så flyttar över lite bilder, medan jag kan liksom.

Håller samtdigt på att knepa på en header och design, tror det kommer bli ganska bra faaaktiskt! 

humhumhum

tooomater!!

Idag, efter skolan hängde jag med Felicia och Alicia hem till Alicia. Vi har lagat egen mat (känner att jag börjar bli hemma fru på riktigt nu asså!) och cyklat till växthuset och hämtat maaaassa tomater och gurkor, nomnom! Nu ska vi se på lol och vara jätte nyttiga.
bra bil och sånt ja

Bussen

Sitter på bussen nu och hoppas att appen tänker vara på min sida för en gång skull!! Belinda ska ridas i paddocken idag, ett litet dressyrpass får det bli! Känns verkligen att Belinda är i FORM nu, serri - love it. Nj, nu ska jag fortsätta smsa med lite roliga personer och lyssna på musik i den överhettade bussen! Älska bussen just nu. NOT!! (ni får lite bilder på min pojkvän så länge, världens finaste!! ;) )


häng med till kärna

Här kommer bilder från Min, Blondi och Linneas långt ritt med pållarna till Kärna! En jätte rolg dag men massa kul, måste göras om!

You're the smile on my face ❤


drar ett stort sträck

över denna lektionen! Hade Cyklon och det gick inge vidare alls, är inte nöjd alls. Han var jätte jobbig och gjorde det motsatta mot vad jag ville, tog inte hjälperna rätt och hängde sig som sjutton i högersidan. Han var inte alls med på noterna, sköt han inte ut bogen sköt han upp huvudet, funkade inte det sprang han på som ett ånglok. Men jag måste säga att liiiite resultat fick jag i slutet så inte allt jobb förgivet.
Ett sträck över denna lektion och nya tag nästa gång.
Cyklon och Sara för ett tag sedan.
 
 

hemmafru

Har städat hela huset och vikt in all tvätt och nu håller jag på och laga min egen mat, hemma fru här jaoo! Blir lite enkelt med makaroner och köttbullar men alldeles lagom avancerat för mig. När jag har ätit ska jag gå ner och ta bussen till stallet, ska ju rida på krs idag.
foto: Linnea Antonsson
Får hoppas att blacky går med idag! :)
 

Malin & Belinda

Här kommer lite bilder på Malin och Belinda för ett tag sedan!
så fina!

Gizmo & Rask

Here are some pics från när jag fotade 2 av våra hundar Gizmo & Rask förra veckan nån gång :-)
 

Tagga engelska!!


Suzette & Flighten


home sweet home

Har varit borta hela dagen idag och har äntligen landat i min soffa! Skolfotot gick bra och dagen gick fort. Efter skolan hämtade mamma mig och så åkte vi ner till Backaplan för att titta på Jeans, hittade 3 par och även 2 tröjor. Är jätte nöjd! Bilder kommer nog att komma upp men så länge får ni lite charmiga från idag.


Love life


Cause everything starts from something

but something would be nothing if your heart didn't dream with me 
 
Första bilden är minimal för att jag kopierat  från min gamla blogg, men ja, det är ifrån sommaren 2010 någon g¨ng och den nedersta är från sommaren 2011, mycket skillnad faktiskt :)
bästa ponnyn :love: 
 
 

kreta <3

här kommer en liten del av bilderna från Kreta, som jag saknar otroligt, framförallt det härliga gänget vi träffade där! :love:
kände mig as brun...
sanden <3

utsikten från våran terass, mellersta poolen
nedre poolen
vägen ner till haavet
dat vågor som jag drunknade i minst 500 gånger
emmispemmis och jag chillin in the hav
ida och jag steker lite bara (vet att ni älskar min rand)
haha, som sagt, vågorna va rejäla och det här var en ganska liten en
dansat sorba har vi provat på!
sorba igeen

goa gänget

emmispemmis och jag
emma och jag igen, go tjej de där! :love:
en glad anna som lyckats ta sig upp för alla trappor till en fin utsikt i 40 grader
utsikten, över gramvousa
emil, emma och jag, eeeh
bror och jag 
och lilla jag, igen

Det var verkligen en toppen vecka där nere! Underbart hotell, underbar personal och underbara vänner! Hoppas verkligen vi kommer åka tillbaka dit! Vi har forfarande kontakt med familjerna och ska antaligen träffa dom snart hemma i sverige! :)

no brudarna jobbar på


Hoppträning 26/8 2012

ni får bara några bilder då det går i slooowmooootiioooon att ladda upp dom :-/ 
 
 

med ett leende

Går jag nu och lägger mig, har gjort ett inlägg som kommer imon med bilder från Kreta, får massa minnen - gud vad jag saknar det!

Godnatt.

Går å lägger mig med en väldans huvudvärk och taggar skolan...... eller inte, har hemkunskap och sedan idrott  - kommer rulla fram ;)
bilderna från hoppträningen kommer imorgon någon gång, under kvällen har jag badat å ätit bär med min granne och även pillat med en film till Anna, som kommer efter dom vackra bilderna :-)
 
 
and tha movieeee..
 
 

finbesök

Somnade tll GG förut men vaknade av ett sms av Lovisa som kom hit lite spontant av Lovisa en snabbis såhär på kvällen, det gjorde dock inget då hon hade med sig kakor! Hon skulle vänta på bussen så hon kunde lika gärna komma upp till mig, snackade lite gött och skrattade en del! Nu ska jag ta mig en dusch och ta fram kläder till imon, skolfoto...
 

huvudvärk

Kom hem från stallet med fruktansvärd huvudvärk, trodde jag skulle dö men tog en alvedon så nu är det bättre. Förutom stallmötet så röjde vi även iordning i lilla stallet så nu är det inte lika kaosaktigt där, hehe. Men ja, tiden räkte inte till att fota idag heller...

Häromdagen så hade Bobby och Alli tydligen sprungit en del i hagen så Bobby hade vart halt igen. Hoppas inte det är något långdragit nu, han var ju på god bättringsväg innan. Vi får se hur det går på återbesöket om 2 veckor helt enkelt.

lägger mig och ser GG och käkar Ben&Jerry och hoppas jag mår bättre sen!

hoppning Mynta 26/8

Gud, Mynta har aldrig varit så stark som hon va den här lektionen! Nog för att hon brukar vara stark men aldrig såhär stark! Vi hoppade huset utan skorsten här med, övade mycket på galoppsprång och sånt där med. Kände redan från början att Mynta var på hugget och ja, det kan man säga!

Mynta är inte så säker i hoppingen och är ganska framtung så det gäller att vara bakom henne och försöka på henne mer på rumpan och inte hänga sig så mycket så jag får med henne runt i svängarna och det kommer även underlätta mycket i hoppningen med! Det gäller liksom att sitta tungt och få tillbaka henne samtidigt få henne att bibehålla et bra tempo och det är riktigt tufft när hon är så stark. Det är verkligen förhållningar hela tiden.

och en liten film.. Som ni ser så ser ni lite av de jag beskrev där ovan, att jag måste få med henne mer kurvan samt få upp henne och det där.
 
ljudet är kvar då movimaker inte vill fungera.
 
 

gooooodmorgon!

Även jag vaknade på bra humör idag, happy happy! Vaknade för en kvart sen och käkar nu frukost till Maskinen på högsta volym i högtalarna, love :love:
Idag är det stallmöte som gäller och kameran ska med! Ska försöka få lite nya bider på prinsen, om han är på humör och vi klarar oss undan regnet - men med min tur så kommer det nog gå, hehe.
.
anna glaaad
 

Godmorgon!!

Vaknade hur glad som helst, eller nej. Mamma väckte mig å jag var faktiskt jätte glad! Sen sa mamma att jag måste åka tidigare till stallet  för att ta in Belinda för det regnar, pallaaaaa....... Igår åt jag godis i min ensamhet, å snackade med Gustav, Axel och Felix på skype ett tag innan jag somnade, goa killar det! Nu ska jag dra mig mot stallet, tror inte det blir några biler eftersom att det regnar :( 
 
Bild från i vintras, nawsi!
 

we are family

Hade tråkigt och gjorde en videoblogg när jag målade Malins familj helt i min ensamhet. Inte för att kameran filmade men ändåå.....ehehe. Tänkte visa det fina resultatet här ändååå!
så bjutiful <33<3<<3<33<

för lat för chips

hallåå! Skrev ett inlägg tdigare idag som inte kom upp, blev lagom sur på blogg.se där! Var med Llinnea stallet idag efter att ha sovit hos henne. Jag fotade henne och Millan på en äng, barbacka i klänning. Blev massa fina bilder. Sen dess har jag bara kollat på gossip girl, käkat färdiglagad frysmat från Findus. tjockat med med oyzo. Tänkte köpa chips men jag pallade inte.

Nu ska jag kolla på film och skriva om hoppspecialen.
ett litet smakprov :)

brb, kollar på världens finaste människa


Hoppning Dominique 25/8

Hoppade Dominque första passet. Har aldrig ridit henne men hon var riktigt trevlig! Hon var jätte framåt och glad och då blir man ju själv taggad, haha. 
Vi hoppade huset, (som många nog vet vilken den är) utan skorsten då. Hoppade inga höjder idag utan öade mycket att korta upp galoppen och kontrollen. Det var inte det lättaste på Dompan då hon gärna kände för att kuta på men det gick ändå ganska bra! Man märkte dock att hon blev trött på slutet, det ser ni nog på bilderna med ;) 

Dock blev det att hon hoppade av tidigt ibland, och då blir det knas resten av banan med. Det var ganska svårt att hitta mellanläget och få en bra känsla och bra flyt genom banan - att känna att det rullar på. Det blev lite hackigt och knas hopp men det var ju trots allt första gången jag red henne så jag är nöjd över henne men jag kunde gjort det bättre.


ahahahah, kan inte sluta skratta åt denna bilden!

Maskinen <3<3

 
 
 
 
 
 
 

the boys who... <3

.......... :love: 
 
/Malin
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frukost!

Sitter å äter frukost med min kära syster och lyssna på maskinen, bäääästa! Blivit helt nerkärad i han nu efter "konserten", love! 
 
nästa "konsert" blir Kapten Röd som jag & Anna drar på, den är någon gång i september tror jag, på Liseberg!! 
 
Efter frukosten ska jag nog till stallet och rida ut med syster min till en galoppbacke där vi ska galoppera lite, mys! 
Har kikat lite på vad jag ska köpa för kläder när vi troligen åker till torp imorgon, hittat super fina tröjor på H&M och JC! Hoppas bara dom finns i butik........... Sen på måndag är det skola igen, känns lite som jag börjat förskolan då vi ser på film och målar - ha ha... Rörigt inlägg blev det, men men, inlägg som inlägg, eller? ;-)
 

Feeling baaaaad :-(

Mår jätte dåligt å har gjort det under kvällen, så ska ta mig en dejt med sängen! Belinda gick dåligt i början av passet, eller Hon var stel och ville inte samarbeta @ all, så red ut istället och travade å jobbade henne lite, då skötte hon sig KANON. Nu på kvällen har jag käkat mat å messat med personer som betyder mycket för mig, som alltid får mig må bra <3
Imorgon, eller troligtvis på söndag ska vi till torp å gash va jag ska handla kläder, nanana:-D godnatt iaf, hörs imon!!


Mynta

Tänkte bjuda er på lite bilder från passet som jag la upp bild på förut.
skyller lite på jackan när det gäller sisten, hehe. Sen var det inte det lättaste att vara med i farten hon fick upp ibland.
kolla steget waaaah!!

kolla steget waaaah!!

mupp

mupp

foto - Linnea Antonsson

07:50

Faan! Försov mig idag igen. Vaknade 10 i åtta och nsåg att jag hade 5 minuter på mig för att hinna med den senaste bussen. Han dock inte äta frukost så är väldgt hungrig! Som tur är har vi kunch nästa lektion och sen scen och sen hemkunskap. Efter skolan ska jag hem och byta om sedan ska jag till KRS. Ska rida i hoppspecialen samt ev rida igen i min gamla grupp!
I hoppspecialen tror jag jag kommer få Mynta, ska egentligen ha Barka men hon är svullen i hasen så de blir Mynta eller Radza, hoppas på Mynta :)

Schoool

Sittin' in da school now å andra lektionen har precis börjat!! Tycker att jag och My är väldigt söta med våra skal, älskar dig bebooo!!


Ridlägret

helt glöm bort att skriva om ridlägret jag var på nu i sommar. Var på samma som förra året, Alleby ridklubb LOVE! 
Jätte bra är det, åkte dit med Bonnie och My, väl där träffade jag 3 helt sjukt underbar vänner, Emma, Emma och Emelie, så bra är dom, älskar dom tjejorna. 
Hade med Belinda men red henne bara 1 pass om dagen, dom andra passen red jag 1 pass Tequila och resten Tigger! Tigger är jag förövrigt helt förälskad i, jisses!
Blir lite bilder nu, då jag inte har så mycket att skriva!
 
Våran packning...... eller ja, en del av den ;)
 

Hoppning with Belinda

Hoppade Belinda idag och gick så BRA! 
 
Ställde uypp ett litet räcke på typ 40 cm för att hoppa fram och höjde det sedan till 50 ungefär. Hade en oxer också, som vi hoppade när det var 70 cm bakbom, 60 cm frambom och 40 brett ungefär, sååå stolt över bebisen <3<3 
 
Hon gick klockrent hela passet, jätte nöjd! 
 

hungrig som få

Har precis kommit hem från stallet och Göteborg. Har haft en jätte trevlig dag med Sara och det var på tiden att vi träffades nu! Va ute en sväng och mockade åt Bobby samt tittade till honom i hagen, Karin sa att han mådde mycket bättre nu och jag håller med henne. Han såg mycket kryare och piggare ut, lille prinsen! :love:
 

Slutat skolan!!

Ääääntligen slutat skolan, nu ska jag till torget med Jessie å hennes kompis Malin! Belinda ska ridas en snabbis å sen ska jag hem å plugga, SUCK! Skoldan gick segt å har i princip har vi gjort samma sak hela dagen :-) hörs å ses sen'


äfterblivääään mööö

Samma dag som dom förra bilderna är ifrån så tog My massa fina bilder på sig själv :-)
 
palla att dom vrider sig men jaja, vrid på huvet - eller datorn

kläder

Kollat runt lite på Gina och tittat på lite kläder nu inför hösten! Man kan ju drunkna i deras kläder asså... En par snygga Jeans, snygg stickad gosig tröja och något snyggt smycke till de, mums! Är också lite förälskad i missäy, eller den stilen dom har men jag som aldrig kan bestämma mig kommer då inte få någonting köpt, haha ;)
Men hittade faktiskt en riktigt snygg tröja på Gina förra veckan! Är för lat för att ta bilder nu så snor från hemsidan hehe...
+ ett par snygga jeans, mhhhm

försov mig

Vaknade 14 minuter innan bussen gick idag så fick stressa som inihelvete! Trött var jag också så var ovanligt seg men bussen va sen så kom i tid ändå. Idag ska jag med Sara in till Göteborg, tll MyOne. Hon skulle köpa något så jag hänger på, utan pengar ;)
När jag kommer hem ska jag ut till stallet och fixa lite där och hälsa på Bobby. NU VILL ELIN GÅ HAJDO
va tvungen, så jävla söt

My & Boppan

Jag å Bonnie var och fotade My & hennes häst Boppan för ett tag sen så lägger upp dom bilderna nu i brist på annat att blogga oooom.  
 
 
 

powernap

Skulle lägga mig och kolla på ett Gossipavsnitt men va så himla trött och somnade. Har sovit i ungefär 1-2 timmar och det behövde jag! Nu är jag fit for fight och planerar lite för mitt rum. Ska sätta upp lite tavlor som fyllar upp lite! Tycker de blir så mycket mer hemtrevligt med lite färg på väggarna så de är mitt höst-project! :)
Tror den här bilden hade vart cool på väggen men samtidigt inte, får se hur jag gör - något med GG ska det va iaf!

5 månader.

Idag är det 5 månader sen Montana försvann från Jorden. Världens finaste häst. :love:


grymma dagar!

Kom precis hem från Marstrand, hur trött och sliten som helst men riktigt kul har det varit! Vi har spelat minigolf, badat, umgåtts, kollat på tv, haft lite allsång, gått ner till havet mitt i natten och berättat spökhistorier och haft det hur mysigt som helst!

Dock kom vi inte i säng så tidigt och mitt i natten, eller tidigt på morgonen fick vi byta stuga helt plötsligt men det va grymt ändå!

Har en hel drös med bilder mer men väljer att inte lägga ut dom nu ;)

Dagens outfit

Tröja - Gina
Byxor - cubus
:-)


Skolaaan

sitter i skolan med My och jobbar med ett projektarbete, roligt!!! fast nej.
Igår var det slapp dag i skolan, först hade vi någon foto sak så vi gick runt å fota typ en fågel, en boll, å blablabla. Sen gick vi till Hawaii och kolla när alla bada å spela volleyboll & när folk rulla / ramla ner i vattnet ;) 
Jätte mysigt var d! Efter skolan åkte jag till stallet och red ut en sväng och träna kondis på Belinda, travade mycket och långa sträckor, i början var hon seg & ganska stel men det släppte efter en stuuuund! 
Åkte hem å åt o gick å la mig sen typ, ha ha jätte trött är jag! 
 
Hörs seeeen!
 

Rask

Här har ni lite bilder från någon gång hos Malin när vi va ute med Rask i skogen, ljuset blev lite knas på vissa bilder men jaja. :)

fina Rask!

Bloggar inte mer idag, f'n asså :'-(

 
Denna rullar resten av dagen å kvällen, F*N vad jag saknar honom, min fina prins..
 

en sak ni inte visste om mig!

Jag är allergisk mot grillbestick! Eller inte alla men det finns en sort, som är gjort av något äckligt matterial som jag hatar! Jag kan inte ens se dom utan att jag ryser och får gåshud. Bara som nu, när jag tänker på dom så ryser jag. Det är samma med glasspinnar och glas med sånt material - det går inte!!
bild från tradera.
Till exempel, såna glas som är frostade - dom går inte att hålla i! Nej nu får jag sluta och skriva innan jag ryser mig till döds ;)

Some flowers

här kommer lite bilder, från när jag har fotat blommor ha ha, det lät väldigt lame.... emn ja, alla bilder är typ från olika tillfällen min shit the same <3                            
 
 
blogg.se, dampar som vanligt så får bli mer bilder en annan gång :'/
 
 

Coin xx

Coin xx
Engelskt Fullblod
16/5 2003 - 21/9 2011 
 


 
 
 

packa ihop mig

Håller på att packa ihop det sista nu inför Marstrand. Ska bli kul att komma iväg med klassen, en liten mniniresa men ändå något! Ska lägga ner lunchen nu innan jag trippar iväg till affären för att köpa lite godis och sånt gott. Har gjort några tidsinställda som kommer komma upp då datorn stannar hemma.
tjockis klassen <3

Godmorgooooon

Eller, nja. vaknade på helt fel sida. Antar att det är pga datumet, 11 månader sedan Xet gick bort. För er som inte vet, så var Xet våran förra häst som vi lånade ut på foder hos världens underbaraste tjej och den 19 september blev han jätte sjuk och fick åka in till kliniken och den 21 september bestämde veterinären sig för att ta bort honom, han hade kunnat bli frisk men då hade han inte fått äta gräs, inte röra sig och bara stå i en grushage. vad är det för ett liv? :(

så bloggningen är väl antagligen inte så jätte bra från min sida, då är ganska ledsen :'/
 
    
 
 

Skolan
Back to basic typ, gick upp runt 6 och käka lite frukost & bytte om, drog på mig kläder å satte mig å blogga. Hade lite beslutsångest med vad jag skulle ha på mig men det löste sig! Tog bussen till skolan och väl i skolan träffade jag alla jag saknat som tusan och även dom nya 99:orna som har börjat på våran skola! Gick in i klassrummet och alla i klassen samlades, våran klass heter LG 8:1, seriöst, vad är det för namn????
 
Jaja, dagen var chill å tog en buss hem, sen kom mamma å vi åkte till stallet. Belinda vilade, var endast ute och pussade lite på henne å så fick hon lite godis. Nu ska jag snart sooooova för jag är jätte trött, puss å hej! 
 

kusse timee

Efter att har varit hos Lovisafisa åkte vi ner till Tjuvkilsmellangård och hälsade på mina älsta kusiner, Emmy och Linda. Där tittade vi på när Linda hoppade (för första gången på två år) Loppan - som även är Lovisas medryttarhäst.   Det såg väldigt fint ut och jag blir så himla sugen på att hoppa nu!

Skulle åkt och köpt glass men allt var stängt så vi körde hem Lovsa och mig med. Det har varit en jätte rolig dag och hur kul att träffa kusinerna igen, även lovisa med! Nu ska jag packa ner allt till Marstrand imon.
bild från Emmys student.Anna
 

Bilder från hoppträningen

 

första skoldagen

Dagen idag gick fort, började kvart över 9 och slutade kvart i 12. Det ända som gjordes va att vi fick lite information om läsåret och imon då vi ska bo i stugor på en camping på Marstrand. Efter skolan drog jag, Johanna, Anton, Rasmus, Erik och Tintin till donken och käkade lite och nu sitter jag hos Lovisa, har inte haft någon dator fören nu men jag ska bli bättre på tidsinställda!
eh, söt bild från i vintras. ehehehehhe

my dooooogs

Tänkte skriva lite om mina hundar, kanske klämmer in lite om katterna mä ;)
 
 
Detta är då Gizmo, en bearder collie som är 13 (!!) år - alltså väääldigt gammal för att vara hund. Gizmo är världens goaste verkligen, trots att han är blind på ena ögat och inte hör så bra så är han jätte glad - all the time. Ärligt, hela tiden är han glad å älskar att gosa osv, lilla bebisen. Vi har haft honom i princip hela hans liv, sen han var 8 veckor!  :love: 
 
 
 
 
↑ that dog is Kämpa! Ha ha, iallafall så heter hon då Kämpa och är en Schäfer på 10 år tror jag? :o 
Hon & min pappa är tävlat jätte mycket och även min mamma och Kämpa har tävlat en del och RIKTIGT duktig är hon, fina tjejen! Hon är också ganska gosig.... väldigt mycket för mamma och när man är ute och går med henne händer det ibland att hon springer hem, bara för att komma till mamma ;) 
Även hon har lite problem med ögonen, så varje kväll ger jag henne ögondroppar! Ja, det var vl det om henne, hon hatar även att vara ute, om det inte är på promenader :)
 
 
 
Tredje hunden in tha familllyyy är Rask som är en 2årig schäfer! Honom har vi också haft sen han var 8 veckor och jisses va söt han var då alltså, fast.. han är la söt nu med ;)
Busigaste hunden i familjen är han & han å pappa tävlar i spår, lydnad å sånt där, och uppe  i eliten är dom redan :)
När han väl vill kan han vara jätet mysig men annars är det roligast att busa och hoppa runt ;)
 
 
Yes, det är våra hundar det yao! här kommer lite om katterna!
 
 
Tjockisen på bilden ovan är min katt Picasso som jag köpte för 10 kronor när han var typ 8 veckor :) 
Han har faktiskt alltid vara tjock, ända sen han kom till oss för ungefär 8 år sedan. Han är jätte rädd för främmande männsikor, oftast män och i familjen är det bara jag som kan typ bära honom osv. Väger en del gör han, en väldigt stor del men god va han är gosig ändå.
Tycker faktiskt att han är i form, rund är ju också en form ;)
 
Missemannen in tha crib yooo! Haha nej men detta är Missemannen, finaste namnet i know,  han är 14 år och hur frisk som helst ;)
Han älskar att sitta på mammas axlar när hon typ äter och älskar att ta upp all plats i sängen....... that little tjockis alltså! Han är jätte go och mysig å allt det där, han har varit skadad en gång och då hade ledband i bakbenen men han fixade det och är hel å ren igen! 
 
D va mina djur, kommer nog ett inlägg om dom hästar vi haft också :) 

20 augusti

Orkade inte dra fram kameran idag, är så himla trött.... så fick bli bilder med datorkameran som kommer i slutet av inlägget!
Gick upp 06:10, eller telefonen väckte mig.... Shit va trött jag är :o helt sjukt verkligen! Hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig så tog bara ett par byxor och ett linne, tar med mig ett par shorts också, ifaaaall det blir varmt! Skulle tdligen regna :s 
 
Tar nog en buss hem vid 1 för vi slutar typ halv 1 eller något, ska bli så KUL att träffa alla underbara vänner, d va längesen alltså...... Väl hemma väntar jag nog på mamma eller tar en promenad bort till stallet och rider Belinda en sväng! 
 
Har också mina vita converse och min skinjacka till detta! :)
Hörs senare!
 

Palla........


Godnatt

Dags å lägga ifrån sig datorn nu alltså, för att ta upp telefonen ;)
 
Skola imorgon, jappjapp.... taggad till..... NOLL. verkligen, usch. orkar inte gå upp tidigt och orkar verkligen inte med att ha betyg å allt :(
 
Idag har jag haft Belinda i 2 år & 4 månader - 853 dagar ;)
och bara för det fick hon massa knäckebröd å äpplen idag, sötan :love: Sen skrittade jag, Jessie och Pernilla ut en sväng barbacka i typ 1 timme, jätte mysigt var det. Pratade om det mesta och hade roligt! Pernilla är en annan tjej i stallet, jätte GO! Åt när jag kom hem och sedan drog jag ner å bada i sjön med min granne, kallt som F'N :00 
 
Innan jag stänger ner datorn får ni en lite sneakpeak på bilderna från hoppträningen igår ;) resten av dom kommer imon!
 

städa, städa

Nu har vi flyttat hem från Getskär, vårat sommarställe och jag har packat upp alla kläder och storstädat mitt rum. Tog hur lång tid som helst men nu är det klart. En dusch han jag med också och nu sitter jag och snackar skype med blondi, var ett tag sen nu!

Ska fixa lite inför imorgon, första dagen i 8:an, wää. Vill inte, men ändå vill. Saknar ju mina vänner men inte själva skolan. Dock kommer det kännas skönt att få lite rutin på livet och inte ligga och dega hela tiden. Okej, det här inlägget blev inge vidare lyckat men nu har ni koll på lääget.

 <3

en bild säger mer än 1000 ord


Vattäääään faiiil ;-)

We don't even have to try, it's always à good time!!


sääääämst

Sämst uppdatering igår och ganska dålig i fredags men i fredags alltså..... fyfan va det var KUL!! Igår var vi som Anna skrev jätte trötta & lata och gjorde knappt något. På eftermiddagen hade jag hoppträning och det gick väldigt bra, hoppade oxer första gången efter att vi gick omkull :-)
Några gånger smet hon förbi men det var bara för att avståndet inte stämde, jag tyckte inte att det KÄNDES bra, för jag var så himla rädd, eller osäker rättare sagt. Mamma & jag pratade senare på kvällen å mycket tårar blev det men utan henne, hade jag faktsikt aldrig klarat någonting. & hur ska jag egentligen kunna tävla om jag inte "vågar" hoppa oxrar, för dom kommer ju ALLTID på tävlingar liksoooooom. Vi bestämde oss för att det är ett språng, och det som hände hade kunnat hända på ett kryss, ett rättuppstående eller någon annan hindertyp, det hade kunnat hände på vilket hinder som helst. 
 
 
ingen aning om varför jag tog den bilden, ha ha...
Bilderna från hoppträningen kommer kanske komma upp under dagen, annars imorgon då även skolan börjar :'-( 

wats happend in gbg stays in gbg

idag har vi bara slappat och gjort ingenting, inte ett skit. Legat i sängen med chips och tagit en promenad till havet. Skulle badat men nej, skulle bakat men nej. Vi är för tjocka helt enkelt :)))).

Gårdagen var awesome, lätt bästa kvällen på länge! Först Nordstan, sedan Liseberg och helt plötsligt stod vi och kollade på Maskinen. Trots att vi gick vilse i Göteborg, missade några bussar kom vi hem tillslut och då slocknade vi med en gång i sängen.
Maskinen igår YO!! Så jävla grymt, what happens in Gbg stays in gbg ;-) Någon mer som var där? Kommentera å få en fråga :-)
Whats happend in gbg, stays in gbg men tack till alla som gjorde kvällen bäst! Det här måste göras om!
 

var är malin?

Var är Malin? Svara rätt och få länk! :D

Söta små hundar

 
 
 

@ da bus


Liseberg tomorrow!

Imorgon kommer vi att vara på Liseberg heeeeela dagen så uppdateringen kommer vara låg men om blogg.se appen vill fungera så kanske det blir lite liveuppdatering från LISEEBEEERG :-D
 
bild från 2010 :'-D

sundsby klinik

Nu står det still i mitt huvud, har ingen aning om hur jag ska börja detta inlägg men vi kan ju säga såhär, Bobby var nog den dammigaste ponnyn som någonsin har skådats idag! Tänkte göra honom lite fin innan vi åkte men det gick knappt så dammig han va. Med Karins hjälp blev han hyffsat fin iaf.

Han va välsigt stissig när vi kom fram så vet försökte bremsa han men det ville han inte så han ställde sig... Han fick istället lugnande och OJ va pömsig han blev. Han höll på att välta när dom lyfte på benet så dom fick hålla i honom, söte.

Dom hittade inget på röntgen men därimot behandlade dom kotleden och hovleden så nu ska han få metacam samt vila i treveckor och sen är det dags för återbesök! Hoppas nu han blir bra min lilla prins <3
glömde batteriet till kameran också så inga bilder blev det... typiskt mig...
 

Dessa låtar spelas 24/7 alltså - BÄSTA

 
 
 
 
 
 
Självklart spelas alla låtar från Believe också, men det visste ni la redan? ;-)

Belindas skada

Tänkte berätta lite om hur Belindas skada hände (det vi la upp bilder på)
 
Jo, det började med att min mamma körde mig och min kompis Elin till stallet och vi tog in Belinda och borstade och fixade henne & vi packade även allting jag skulle ha med mig. Sen kom Mamma och mnin syster Jessie till stallet med transporten, vi bär in alla grejer och lastar på Belinda. Väl framme på stall Holmegård gick vi och anmälde mig osv. När Belinda var utlastad och sadeln å allt var på så gick jag in på framridningen. Belinda kändes väldigt mjuk och fin, kände på mig att det skulle gå bra inne på banan. Travade och galopperade fram och hoppade det lilla hindret i mitten u know. Sedan hoppade jag räcket på 70 cm och även oxern. Oxern höjdes till 80 cm och när vi kom mot hindret stämde allting - förutom landningen.
Belinda fick inget fäste för paddocken var frusen där det var skugg och ungefär 1 cm var mjukt grus och ja, hon gick helt enkelt omkull. Jag ramlade av åt höger och Belinda landade på knäna åt vänster. Och i fallet slog hon upp hoven ovanför knät och eftersom hon har järnskor blev det som det blev. Ni vet att människor kan ha som lårkakor? När man får tillexempel en spark i fotbollen. Så fick Belinda fast ovanför knät och som tur var fanns det en veterinär så en snäll mamma sprang och hämtade henne. 
2 ben kunde hon stå ordentligt på. Och från mulen kom det en del blod, fan så jag grät alltså.. Dom tog in henne för att röntga henne och jag fick inte vara med eftersom jag är waaaaay under 18..... så där satt jag, även Elin och väntade å väntade å väntade..... i nästan 2 timmar var dom där inne och när vi väl fick komma in så satte veterinären på henne ett stödbandage över hela benet och sedan lastade mamma på henne (jag klarade verkligen inte av att se henne ha så ont.) och vi åkte hem. In i boxen och rigga upp allting, hon fick absolut inte LÄGGA sig ner, för om hon hade en spricka i benet och hon la sig ner, å sen ställer sig upp kan det brytas helt. 
Sådär såg då hennes ben ut (där det är blått skadade hon sig) och även höger bak haltade hon på.
 
Hur vi sov och så har vi redan skrivit men nu fick ni veta lite närmare. Därav Belindas rädsla för hoppning, men, den gick bort på nolltid så ingen rädsla kvar inte, bästa dockis!! 
hemskt var det, men nu är vi back on track igen och ska snart ut å tävla! 
 

Linnea och Milldance

Här kommer bilder på Linnea och hennes foderhäst Millan från någon gång i början av sommaren tror jag. Bättre sent än aldrig! På lördag är det dags att fota dom igen! :)
Vad tycker ni om bilderna? :)

Stenungsund!

Blev väckt ur min skönhets sömn av min syster imorse..... love you 2 ;-) Men i vilket fall som helst så har jag preis kommit hem från stenungsund & ja och min syster har shoppat lite, wihoo!!!! Köpte mig bara en tröja från gina, vilder kommer later on! Jätte mysigt var det, bästa syster <3 Ikväll hoppas jag att Anna kommer,  Bobby ska ju till veterinären nu så jag tycker att alla ska hålla tummarna för att det går bra!!
 
Belinda ska skrittas å travas ut en sväng ikväll, och jobbas i traven en del!
 
 
I brist på liv ska jag ta och ladda kameran och gå ut och fota hundarna lite tänkte jag, kanske sätter upp något hinder så även dom får motioneras lite!! Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta en cykeltur bort till stallet eller om jag väntar på min kära mami.. hm...... 
Men men, nu ska jag som sagt ut och fota hundarna, ska se om jag hittar någon pay and jump i närheten också, för snart ska jag å Belinda ut å täääävlaaaaa!! :-D

veterinärbesök

Idag ska jag åka med när Bobby ska till veterinären. Nu ska vi förhoppningsvis få bukt på va det är som spökar med hans ben. Håller tummarna för att det inte är något allvarligt nu. Tänker mig massor av bläsaker men det kommer säkert gå jätte bra!

När jag red Lester insåg jag hur jag verkligen har saknat att rida. Har ju inte ridit seriöst på hela sommaren förutom rdlägret då. Har lägntat så himla mycket på att få komma igång på riktigt! Att utvecklas och rida regelbundet. Det är ju ett under att jag inte har gått upp i rök av att inte kunna rida. Så nu får vi hålla tummar och tår för Bobby!
gammal bild på mig och Bobby.
 
 

Fortfarande lika ensam........

Haha, skämt åsido, fast jag är fortfarande ensam.... Sitter iallafall i mitt rum å har faktiskt orkat gå ut i köket för att göra mig chokladbollar, för att sedan gå in i ensamheten igen, haha. 
Tänkte lite förut (wooooow ;) och har insett att skolan börjar om.... FEM dagar?!  Hur fort har inte detta sommarlovet gått liksom? Känns som att det var igår det var skolavslutning och Bonnie kom... Bonnie är förövrigt min bästavän, som bodde i Västerlanda och gick på min skola från 5:an till 6:an, under sommarlovet förra året flyttade hon till Stockholm med sin mamma - i princip det värsta som hänt mig. Nu kommer hon till mig på typ varje lov och detta sommarlovet var hon här från 15:de juni till 1 Augusti tror jag det var.. Usch var jag grät när hon åkte, lika jobbigt varje gång... 
 
      
 
hm, vad skrev jag om egentligen???
haha jätte rörigt inlägg men jag vet inte rikigt vad det är, har så mycket känslor som bara kommer upp.. just nu vardet om hur sjukligt mycket jag saknar Bonnie.. om du läser detta, ska du veta att du är världens bästa och att jag alltid kommer älska dig!
Älraggaren 1 ♥ Älgraggaren 2

I'mma put it down, you can fall in love

åååh dat song, så sjukt bra!! 
 
Sitter iallafall i min ensamhet och äter förjäkla starka nudlar..... Kom hem från stallet för ett tag sen, å idag blev det ännu ett barbacka pass, dock lite mer krävande idag. Började med att skritta fram en sväng utomhos och sedan gick jag in i paddocken & började arbeta henne lite, hon kändes ganska stel i vänster sidan i början men det lossnade fort. Jobbade henne i båda varven tills hon lossnade & kändes mjuk å sådär, sedan travade jag några varv och lite springig var hon, men på senaste träningen gav min tränare Carina mig ett lysande tips! När hon bara springer med mig så ska jag stanna henne lugnt och försiktigt och "dra" (inte dra, dra liksom, utan ta i tyglarna) tills hon börjar luta sig bakåt för att backa och då ska jag släppa fram henne så hon får beröm när hon gör rätt, funkar utmärkt! Så några såna blev det och sedan gick det bra och hon blev lugnare. Travade över ett par bommar och benen lyfte hon kanoners!
 
Tog lite galopp i båda varven å herre va pigg hon var :0 lilla busan!! 
 
sen gjorde jag en "övning" typ , som såg ut såhär :
 
 
Det gick faktiskt förvånansvärt bra, några gånger gick det liiiite för fort för att få trav med en gång men jag är hur nöjd som helst! 2 gånger kom hon lite kort och en gång lite stort men vafan, hon är bäst ändå!!! Är faktiskt riktigt riktigt nöjd över henne idag, hur hon faktiskt hoppade hindret, även när avstånden blev fel och inte stannade som jag trodde hon skulle göra eftersom jag trodde att hon fortfarande var RÄDD. men det är precis som att allt bara släppt nu, hon är verkligen inte rädd. Det gick otroligt fort för henne & mig att komma över detta, bäst är hon, verkligen världens finaste c-ponny! 
 
 
Bild från hösten tror jag.... eller våren 2011, finaste Belinda <3<3

putsning för hela slanten

Har kommit hem från Göteborg och min mobil ska nu in och bli uppdaterad, eller nått... kommer inte sakna den! usch för HTC. Till och med han i affären sa att det inte var en bra telefon. Kommer att ha pappas sålänge så det är luunch.

Har iallafall putsat mina skor och stövlar nu, nooooga! Men mina skor blir nästan aldrig rena, dom är så himla slitna så det inte är sant. Malin hade glömt sina skor med så Malin, när du läser detta så är dina stallskor också rena och fina!
 
haha nolife... Men ja där fick ni lite före&efter bilder samt lite gämförs bilder, eftersom jag har så himla tråkigt... Tror jag ska roa mig med lite pacxon!

Ute med båten

Idag tog jag och Malin (och pappsen) en tur till Stenungsund med båten. Vi åt glass, kollade i lite affärer och sånt. Hitta en jätte fin stickad tröja på Gina! Träffade även Malins syster en snabbis. Nu  harMalin åkt hem och jag ska lägga mig i solen lite innan vi åker in till Göteborg och lämnar in min telefeon som har fått spel.


ahahah, söt malin <3

 

15/2 2012

Here are som bilder från, ja datumet jag skrev - 15/2 2012! 
Anna var hos mig å fotade mig & Belinda när vi red lite på ängen, både bilderna & Belinda var riktigt fina den dagen <3
Även Anna red en stund :-)
 

KRS - Lester - 14/8

Första ridpasset i den nya gruppen på KRS idag. Fick Lester och va inte så jätte taggad men det gick över förväntan! Vi va på en äng eller en hage och red på en volt och övade mycket lösgörande, flytta för skänkeln och sånt. Gjorde även lite öppna. Det var lite knepigt på honom men det gick hyfsat bra ändå. Lester var väldigt fin stundvis, då han inte drog upp huvudet. De gånger jag har ridit har han varit väldigt tjafsig och inte alls lyssnat men idag så!

Dock har han en tendens att slänga med huvudet ofta och är inte så jätte stadig i formen men jag är jätte nöjd med honom. Malin agerade fotograf också.

Såhär kunde det se ut ena sekunden...

Och såhär kunde det se ut andra sekunden...bjutiful sits...
Bildbomb till er kära läsare, haha ;).
 
 
'
 
 

Skadad Belinda

Malin har ju skrivit om Belindas skada och samma dag som det hände sov jag hos henne. Eller vi tillbringade natten i stallet och höll koll på Belinda. Hon fick stå uppbunden mellan två grimskaft och absolut inte lägga sig ner! Det var hemskt att sitta där och se hur trött hon va men inte fick lägga sig ner. Två nätter sov vi där och vi fick låna bedNbreakfasten (hurfandenustavas) och sova i skift. Första natten låg jag och Malin hårt som inihelvete på stengolvet och andra natten kom Jessie, Malns syster och Jennifer, en i stallet och hjälpte till. Då va vi så smarta och tog skift. vakta Belinda-sova-Vakta Belinda-sova. Det var tufft men allt för hästarna! Andra natten fick jag även reda på att min lilla kanin hade somnat in för gott. Passande i all röra men det löste sig ganska fint.

↓Bilder på hur vi hade det↓ 


 
 
 

Kravlös barbacka ritt

Red ut barbacka en sväng på Belinda å Anna hängde med på cykeln. Hon skötte sig fint å lyssnade jätte bra på dom små hjälperna jag gav henne, tog en galopp upp för en backe & det var det roligaste  - enligt Belinda ;-)
Hade alltså inga krav på henne idag, bara ett bus pass! Nu sitter vi hemma å äter missbildade ägg å bränd pyttipanna :-) 
 
Vid 5 tiden kommer annars mamma å då ska vi till Kungälv, där ska Anna rida & sedan tar vi en buss till Getskär och sova där! 
 
Hör & ses senare! :-D
söt bild från 2010 :-)

Right now


videobloggen..........................

mitt film program dampar sönder så går inte så bra med videobloggen, men ikväll ska jag å Anna åka till Getskär efter att hon ridit så då ska vi väl filma ännu mer och sedan försöka få upp den, btw, skaffa aldrig en mac dator, själv hade jag otur nog att få en i skolan, dom suger verkligen! usch å blä.... Iallafall så ska vi cykla till stallet, här är vi hurtiga!! hörs later on, när vi är hemma! :D
 

godermorgen

Nu har vi vaknat, vi somnade inte förens 4-5. Vi lanade pacxon, ofcourse! Det är verkligen det bästa spelet som existerar, när det inte laggar. Nu ska vi ta nåt och käka och sen ladda upp för en redig cykeltur på dai och shaitaxi ner till Belinda.
vår drog <33333333333

snipp pac-xon

pacxon laggar sönder, mitt liv är förstört. Jaja får ta min tid att blogga istället. fuck life typ. Nej men jag och Malin har precis kommit hem från stallet. Det började regna pissmycket så Belinda fick vila, vi tog bara in henne och borstade henne och sååånt.

Det blev en promenad hem med, nyttigt och bra. Nu är det pannkakor som gäller efter attt ha spelat pacxon om det vill fungera...
haha fyfan va bjutifull bild. Färgglad Anni och allt och en otroligt smart Frejis ;)

Hoppträning

Blev ingen uteritt igår, utan en hoppträning!! 
Gick HUR bra som helst, Belinda var verkligen jätte duktig. Vi gick ju omkull i påskas & efter det har både jag å Belinda varit "rädda" för att hoppa, eller ja, rädda för att gå omkull igen men igår stannade hon inte en enda gång och vi hoppade 80 cm - för mig helt sjukt bra, eftersom att hon är / har varit rädd.
 
Nästa hoppträning blir till helgen tror jag, nu jävlar är vi back on track!!!
 
 
 
bästis <3<3
 
(kassa mobilbiler) 

pacxon

Hela igår kväll å morgonen idag har gått åt till just det - spela pacxon ha ha ha.................. 
 
Varit ute å filmat en massa så ska snart gå ner å bada, filmen kommer sen när den är klar :-)
 
eftersom jag inte har en aning om vad jag ska sskriva får ni lite söta bilder!
 

on my way to malin

Sitter i bilen nu upp till (f)ucklum! Stallmötet gick fort och var smaskigt, Ida hade med kladdkaka, nomnomnom. Bobby såg ut att ha de så gott i hagen så han fick vara ifred där och käka gräs och hänga med All, tror han nöjde sig med det.

Den här bilden tog jag för några veckor sedan och ser ni hur tjock han är?! Tänk då hur han är nu... Visst, han är åt det grövre hållet men inte såhäär fet, haha. Jaja, han är nog inte den ända som är ett fläskberg nu i sommar efter allt gräs.

stallmöte

Vaknade för en stund sen och har precis kollat två avsnitt av gossip girl. ÅH VA NI ÄR FÖRVÅNADE. Idag är det stallmöte som gäller i Bollstad och mys i hagen med Bobby, kanske tar ut han för att beta lite - vi får se. Efter det så ska jag upp till Malin så förvänta er en videoblogg ikväll! Vi ska försöka klämma in lite roliga grejor i den, heheee.

↓bjuder på en liten video från första gången jag och Malin träffades efter lägret↓

On my way home

Har packat in allt i bilen och sagt hejdå till dom i släkten som var vakna.......... haft det hur MYSIGT som helst, verkligen.. älska släkten. Äntligen kunde alla samlas, nåra bor i Stockholm, nåra i Göteborg å en del i Stenungsund, men det är inte ofta alla är samlade liksom. Har försökt mobilblogga men appen ligger på 0 alltså, SUCK.
Ska ta & lägga in alla bilder på datorn och göra ett långt tidsinställt då jag direkt när jag kommer hem ska bort till stallet och rida min prinsessa! Hon ska skrittas å travas ute, bara träna kondis typ... imon ska jag å storsyrran hoppa lite i paddocken, nu ska all rädsla från både mig och Belinda VÄCK. 
 
fina hotellet :-)

On my way home

Har packat in allt i bilen och sagt hejdå till dom i släkten som var vakna.......... haft det hur MYSIGT som helst, verkligen.. älska släkten. Äntligen kunde alla samlas, nåra bor i Stockholm, nåra i Göteborg å en del i Stenungsund, men det är inte ofta alla är samlade liksom. Har försökt mobilblogga men appen ligger på 0 alltså, SUCK.
Ska ta & lägga in alla bilder på datorn och göra ett långt tidsinställt då jag direkt när jag kommer hem ska bort till stallet och rida min prinsessa! Hon ska skrittas å travas ute, bara träna kondis typ... imon ska jag å storsyrran hoppa lite i paddocken, nu ska all rädsla från både mig och Belinda VÄCK. 
 
fina hotellet :-)

rensat tankarna

Har precis vart ute och gått en promenif med Linn. Har snackat om saker som behövde komma ut och tagit upp gamla minnen och dylikt. Stötte även på en krabba på torra land, haha... Har haft det trevligt ikväll och det är alltid skönt att snacka lite skit om allt och alla. Nu ska jag sova, är så trött så ögonen går o kors. Sovgott!

rensat tankarna

Har precis vart ute och gått en promenif med Linn. Har snackat om saker som behövde komma ut och tagit upp gamla minnen och dylikt. Stötte även på en krabba på torra land, haha... Har haft det trevligt ikväll och det är alltid skönt att snacka lite skit om allt och alla. Nu ska jag sova, är så trött så ögonen går o kors. Sovgott!

outfits!

lätt att detta kommer införskaffas till hösten, yammi!!!

 

 


Sweet Daffodile

Halloo, internetet dog igår eller min telefon la av så fick klara mig utan. Har pappas telefon som inte går att koppla upp sig på. Men idag har jag varit med min kompis Lisa och ridit henne foderponny Sweet Daffodile, aka Daffie. Jag red henne innan lite men sen så blev det inget mer.

Vi hoppade lite granna och ja vad ska man säga? Fortfarande samma Daffie ;). Nej men hon är väldigt stark och stel så försökte mest få henne lugn. Hoppade inga höjder utan samma där, försökte få henne lugn. Hon drar gärna efter hindret och även före så det gäller att vara med. När det gick som bäst så skutade jag.


Nu laggar blogg.se så ni får mer någon annan gång kanske.

Saker ni inte visste...

Nu när jag är i Helsingborg så passade jag på att göra några tidinställda innan jag åkte så ja, tänkte skriva lite saker ni inte visste om mig å lite saker ni inte visste om Belinda!
 
Om mig,
 
1. Jag älskar Justin Bieber, verkligen älskar.
2. Jag är jätte rädd för spindlar och mörker
3. I stallet kan jag vara hur länge som helst, finns alltid något att göra.
4. Tycker det är jätte roligt att typ fixa outfits å så, blir så himla fin!
5. Jag är sjukt envis och sätter alltid massa press på mig själv........
 
söt cam bild ohyeah
 
Om Belinda,
 
1. Belinda kan bli rädd när jag ska lägga på täcket, något som hände när hon var liten bäbis <3
2. Hoppa är nog det bästa Belinda vet1
3. Dock är hon fortfarande rädd sen vi gick omkull på en tävling i april men vi kämpar, å vi ska bygga upp allt igen, tillsammans <3
4. När vi rider ut, å jag bara sitter å babblar på om allt å ingenting, känns det alltid som att hon lyssnar
5. När vi borstar, brukar hon lägga upp sitt huvud på min axel å bara stå å mysa, min gosis <3<3
 

Hahahahaha söta.... eller ? ;-)

 
noooliiifeee in da car YAO :-)
ha ha ha nästan så jag inte orkar med min egna fulhet, hahah.... varit inne å köpt godis nu, så bilresan is gettin' bettaaaahhhh!!! Vi hörs när jag är framme, några tidinställda kommer säkert, har glömt när jag publicera dom, hahah 

Pics yo

here u got som pics, från när ja å Annis bada å även när vi åkte på en presenning hemma, haha , miss that day........!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time to wake up............

Hm, legat vaken ett tag å funderat på om det är värt att gå upp... Men nej, jag bloggar istället!! Ha ha.... Tagga sitta i bilen i några timmar nu då, hej hörlurar! Kanske kommer något inlägg under bilresan, när jag kommer hem kommer det självklart bilder från själva Helsingborg å så, kameran lämnas aldrig hemma ;-)

Lägger upp dagens outfit typ... Sen, sålänge får ni lite söta *host* morgonbilder ;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3854019/images/2012/pic_50261485e087c315f40004b0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3854019/images/2012/pic_50261485e087c315f40004b0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3854019/images/2012/pic_50261486ddf2b3453300034b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3854019/images/2012/pic_50261486ddf2b3453300034b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3854019/images/2012/pic_502614ace087c36175000111.jpg" class="image">


Kameran - död

Har inget batteri på kameran så får inte tag ifrån dom få bilder det blev idag å laddaren leker kurragömma, inte sugen på att leta alls!! Så bilderna kommer antagligen på söndag, då jag kommer hem! Förresten, mamma kom med bra nyheter, finns internet på hotellet & min dator får åka med, wiihoo! 
Kommer nog bara bli mobiluppdatering ändå, då jag nog inte kommer ha så mycket tid vid datorn, men det är ju bara lördag till söndag men ja :)
 

Ändrade planer

Ingen paddockridning idag, red ut en sväng istället, inget ansträngande alls. Orkade inte ens byta om till ridkläder ha ha. Barbacka i shorts å crocs - love it ;-)

Efter tha stable är d bada som gäller, hörs efter det, ikväll någon gång. Ska nana tidigt...........


dags att rycka upp sig

Har legat och kollat 6 gossipgirl avsnitt nu. Känner mig lockande för fler men måste ta mig en dusch och fixa mig då mina kusiner (aka bollstadgänget ;)) kommer hit för att grilla och umgås lite. Ska bli trevligt och ett bra avslut på mitt lilla GGmaraton. Tror jag ska hitta något annat än en min gosiga hoodie och duntäcke att ha på mig och det är inte lätt med röran i min garderob. Vi hörs väl under kvällen någon gång!
Jag och goa lillkusinen på hans 2 årsdag :')

Hoppbilder

Hoppade för ett tag sen, dock regnade det men bästa Bonnie fotade ändå. Så tänkte släng upp några nu, observera att vi inte hoppat på länge :-)
Även väldigt vackert när min jacka blåser upp som en....... ja vet inte vad......haha charmigt!!


regn överallt

Vaknade för en stund sedan och vaknade av att taket höll på att ramla in av allt regn, nej men det regnar ordentligt. Hade ingen lust alls att gå upp så gjorde mig en varmchoklad och la mig med datorn under täcket, då slutade det regna :(

Ska fösöka fixa lite små bildinlägg, om det går på detta internetet vill säga...
sexi maliin och annii

Vaken.... REDAN!!

Har faktiskt redan vaknat.... Trots att jag somna sent igår! Stolt här! Tänkte dra mig till stallet sen å rida Belinda lite i paddocken! Ska jobba mycket med att ställa henne å göra öppna å sluta. Även hålla henne sysselsatt hela tiden. När hon inte har något att göra blir det oftast så att hon tröttnar fort och bara springer, oftast efter första galoppen då hon bara vill springa...! Hade ju med henne till ridlägret på Alleby så där fick jag mycket hjälp med just det, att hålla henne sysselsatt hela tiden! Ställa inåt, ställa utåt, öka skritten/traven/galoppen, minska osv osv å det funkar riktigt bra!! Efter stallet blir det väl att packa lite, ska se om jag kan dra med någon som kan fota idag! C ya!


Helsingborg

I helgen (lördag - söndag) ska min familj å släkt åka till Helsingborg för att fira min farmor som fyller år! Har ingen aning om det finns internet där så kanske inte kan uppdatera @ all. Datan stannar hemma men iphonen åker med, så blir det uppdatering så är det från appen! Om den funkar vill säga.............
Ska sätta mig å göra ett par intressanta tidsinställda bara så ni har något att läsa! Tänkte bara informera om det nu, såhär halv 4 på morgonen, har inget bättre för mig ;-)
Hoppas ni har det grymt, peace out!


Död................

Är verkligen helt död i kroppen nu, haha. började dagen med att cykla 3 km till stallet å tog ut lite hästar å gav dom lite mat, sen upp till min systers sommarjobb, på en / ett (?) bed and breakfast och sedan hjälpte vi en tjej i stallet att lasta sin polle, gulle <3
Jag och min granne stack å bada ett tag och sedan drog (CYKLA) vi till stallet igen för att rida min lilla ponniii, red i typ 30 minuter, bara skritt å inget ansträngande @ all. 
stanna till på ett gatukök å åt me syrran å grannen, nomii. cykla hem å dö i sängen, dan har varit jätte bra verkligen. 
 
 
 
har en hel drös med bilder se Anna var här när det för en gång skull var sol ute..... ska se om jag kan få upp några imorgon! 
 
just nu, har jag äckligt ont i magen så ska ta å kolla på lite Grimm med kompis som nanar över, elin alltså.... hörs senare eller imorgon! 

kärt återseende

Som några av er kanske vet har jag varit iväg i Kreta i en vecka och har inte kunnat pussa på lilla ponnyn. Idag var första gången på två veckor jag träffade honom. Han är bättre i benet nu men vi ska ta honom till vetrinären för att få koll på vad det är.

Stod och myste med honom i hagen och pussade på honom, godis fick han också. Helt sjukt vad jag har saknat honom, blev nästan tårögd när jag såg hans lilla huvud sticka upp bland gräset, haha. :')


Har så himla ont i magen och känner mig yr så ska ta lite godis och lägga mig och kolla på några avsnitt av gossipgirl innan jag däckar.




/Wingårdh

Anna Wingårdh

Hej alla små snippor! - Nej inte så.
Hej alla! - bättre.
SKA BARA SÄGA ATT DESIGNEN ÄR VÄLDIGT TILLFÄLLIG OCH KOMMER ÄNDRAS UNDER TIDEN

Anna Wingårdh
Jag heter då Anna Wingårdh och är född 1998, alltså 14 år. Jag bor i en liten ort som heter Kungälv som ligger lite utanför Göteborg. Jag älskar humor och är en väldigt öppen, lätt och snäll person - för snäll ibland.., Tycker jag själv. Skrattar åt de mesta och skojar gärna till det! På fritiden håller jag på med 2 saker jag brinner för, hästar och foto! Jag håller till i Stall Bollstad som ligger i Hålta. Där rider jag min mosters häst Bob on, även kallad Bobby. Jag rider också på ridskola, Kongahälla ridsällskap.
Bobby
Bobby är en bångstyrig korsningsponny på 148. Han kan få försig att bråka vid uteritter och även när man leder honom men det blir bättre och bättre!  Tanken var att jag skulle kommit ut på lite tävlingar i sommar men för tillfället är han halt. Förhoppningsvis kommer vi snart komma igång så ni kan följa oss ordentligt!

Nikon d3100
I Kameraväg använder jag mig utan min Nikon d3100. Jag använder mig av ett standard objektiv - nikkor 18-55,
ett tamron 70-300 macro. Anväder mig också av två filter som jag dock sällan använder. Ett stjärnfilter och ett close-up filter.

Montana
Måste också nämna att innan jag red Bobby red jag ett halvblods sto, Montana. Tyvärr togs hon bort för fyra månader sedan pågrund av att hon var gammal och sjuk. Det har varit en tuff period sen dess men det är bara att vara stark.


Nu vet ni lite om mig, är det något så fråga på, va inte blyga!
Malin är bäst också, så ingen idé att fråga om det :D
 
 

Malin Andersson

Hej, typ.
 
Jag suger på sånt här med presentationer å allt vad det heter, men iallafall.....
 
Jag heter då Malin Andersson å är född 12 oktober 1998 alltså fyller jag snart 14. Jag bor i Ucklum / skogen, en bit ifrån Stenungsund. Jag går på Stenungskolan, ska börja åttan där å på min fritid är jag hos min ponny Belinda, är med kompisar å fotar. Haha, intressant liv alltså. Men ja det är väl typ mitt liv :-)
 
jag å dockis <3
 
 
Tänkte skriva lite om Belinda då, eller Silver Belinda som hon egentligen heter.
Belinda då, aka Dockan är ett New Forest sto på 15 år som jag har haft i 2 år å 4 månader snart! Vi har tillsammans hoppat 1 meter hemma och 80 på tävling. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men ni kommer följa mig å Belinda i våran utveckling med träning å tävling å allt där imellan!! Förresten, så är hon maxad C-ponny, 138,5 cm, ifall ni ville veta ;-)
 
Kommer säkert slänga in något inlägg om min och mnin systers förra häst, mestadels min systers men vi delade från början, Coin XX som inte längre finns. Han gick bort den 21 September 2011. Vi hade lånat ut honom på foder hos en underbar tjej i skövde tror jag, om jag inte minns fel. Han blev sjuk å stog hos veterinären ett par dagar innan det blev för mycket så vi bestämde tillsammans att han skulle få somna in, lill prinsen. Xet blev bara 8 år, tyvärr då han hade mycket mer av livet å mycket mer att ge, men men... Vila i frid bästis <3
 
Xet <3

RSS 2.0